Cash BT

EnglishRomanian

WINKHAUS

Feronerie pentru ferestre și uși

Servicii și calitate

Garanţie și certificare Winkhaus

Prin utilizarea soluțiilor Winkhaus, dumneavoastră și clienţii dumneavoastră puteți beneficia de o calitate inovatoare și durabilă a produselor “Engineered in Germany”. Toate produsele Winkhaus sunt controlate foarte bine – de la funcțiile de bază până la suprafață.

Cerințele exigente ale standardului DIN EN ISO 9001 determină distribuirea optimă a tuturor sarcinilor și responsabilităților, cu scopul de a garanta beneficii maxime pentru clienții noștri. Controalele interne și externe asigură în permanență respectarea standardelor de calitate.

Winkhaus. Competenţa în dezvoltarea celor mai bune soluţii.

Winkhaus se angajează să asigure calitatea din 1854 – fără compromisuri, dar cu un mare succes, folosind în permanență standarde avansate de calitate pentru feroneria de ferestre, sisteme de închidere a ușilor de securitate și sisteme de control al accesului cu numeroase inovații. Produsele Winkhaus marchează cele mai recente evoluții în tehnologia de ultimă oră a ferestrelor proiectate în Germania.

Procesul de certificare Winkhaus

Procesul de certificare QM 328 solicită cerințe ridicate pentru feroneria de deschidere batantă și oscilo-batantă. Testele se efectuează atât în conformitate cu standardele EN 13126-8 (testarea rezistenței la deschiderea batantă și oscilo-batantă), cât și cu standardele EN 1191 (testarea rezistenței la ferestre și uși). Winkhaus asigură o calitate ridicată a produsului prin efectuarea unor teste interne continue. În plus, avem în mod regulat produse și procese controlate de institute de testare independente. Pe termen lung, nivelul ridicat al calității produselor noastre este asigurat de managementul nostru consecvent al calității.

Garanţia Winkhaus

Sigiliul de calitate Winkhaus pentru sistemul de feronerie activPilot garantează că nu se vor rupe părți componente legate de securitate și componentele legate de acestea. În cazul unei garanții, înlocuirea gratuită a pieselor defecte este asigurată de firma Winkhaus.

Puteți obține termenii de garanție detaliată din certificatul de garanție.

Winkhaus creează, produce și distribuie produse de primă clasă pentru ferestre și uși în cinci locații din Germania, precum și în alte opt țări, prin sucursalele sale. Această abordare internațională asigură prezența în întreaga lume.

Sistemele inovatoare Winkhaus pentru ferestre, sunt inteligente, sofisticate și deosebit de eficiente. Producătorii internaţionali de ferestre, dealerii, arhitecții, constructorii și utilizatorii apreciază în primul rând materialul de înaltă calitate și fabricarea de calitate superioară a tehnologiei durabile Winkhaus. Grație suprafețelor rezistente, estetica și funcţionalitatea sunt menținute în permanență.

Din produsele curente create de Winkhaus fac parte:

  • activPilot concept
  • activPilot select
  • activPilot confort
  • activPilot control
  • proPilot
  • sisteme de siguranță pentru uși
Deschide chatul!
1
Deschide chatul!
Scrie-ne pe WhatsApp!