Cash BT

EnglishRomanian

Protecția datelor

1. Cadrul normativ

Site-ul web deținut de S.C. CASH S.R.L. se supune legislației române în vigoare, relația dintre părți fiind guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

2. Informații privind proprietarul și administratorul

Site-ul web cashbt.ro este deținut și administrat direct de catre S.C. CASH S.R.L., ce are sediul social înregistrat la adresa: Str. A.S. Puşkin nr. 27, Botoşani. Numarul de Înregistrare la Registrul Comerțului București J07/446/1993. Codul unic de Înregistrare RO 3826873.

Societatea S.C. CASH S.R.L. realizează activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.cashbt.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care își prezintă serviciile. Orice alte asocieri sau prezentarea fără drept a datelor societății nu angajează în niciun fel S.C. CASH S.R.L. față de nicio persoană fizică sau juridică.

3. Drepturile de autor

Informațiile publicate pe site-ul www.cashbt.ro aparțin S.C. CASH S.R.L., prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societății S.C. CASH S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe aflată în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail cash(at)cashbt.ro

4. Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul www.cashbt.ro administrat de S.C. CASH S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizează pe email sau telefonic.

Scopul colectării datelor personale este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Consumatorul este obligat să furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor greșite determină dreptul S.C. CASH S.R.L. de a anula comanda, fiind considerată fictivă.

Pentru orice problemă aparută în relația cu S.C. CASH S.R.L., vă stăm cu plăcere la dispoziție, la telefon 0744 631 109 și la adresa de e-mail cash@cashbt.ro

 

Deschide chatul!
1
Deschide chatul!
Scrie-ne pe WhatsApp!